OVER DIGITAL FLORINS

Digital Florins is opgericht door drie ondernemers uit Nederland in 2016 opgezet. Samen hebben ze het idee opgepakt om mensen te informeren en adviseren over het kopen van digitale valuta. Voor veel mensen is het aankopen, verkopen, zelf beherenin cryptocurrency nog steeds een lastig, tijdrovend proces. Ook vergt het inspanning en technische kennis om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op de markt. Digital Florins heeft als doel om mensen hierover te informeren.  

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat wij snappen wat er gebeurt op de markt, en hoe blockchain en cryptocurrencies werken, en zich ontwikkelen. Wij snappen dat er veel mensen zijn die zelf zouden leren hoe ze  kunnen instappen, of gewoon méér zouden willen weten voordat ze de markt betreden. Daarom hebben wij besloten om workshops te geven over blockchain, en cryptocurrencies. Zo hopen wij iedereen die geïnteresseerd is te kunnen faciliteren.

Iedereen kent het inmiddels. Gesprekken over Bitcoin op feestjes, verjaardagen, in de koffiecorner op kantoor of in het nieuws. Wij merken dat mensen vaak een mening hebben over digitale valuta, maar vaak niet precies weten hoe het werkt. Ondanks enige scepsis en kritiek (deels terecht) is het meerendeel van de mensen toch erg geïnteresseerd, en wil er graag achter komen hoe alles werkt.